WINE JAMJako nam je drago da vas danas prigodno, na prvi dan proljeća, možemo pozvati na treći po redu SPRING JAZZ WINE JAM!

 

Vjerujemo da znate što je WINE JAM - urbano vinsko druženje u formi mini sajma te što mu je cilj – sljubljivanje vina s dragim ljudima.

 

Stvar je vrlo jednostavna! U subotu 29.03.2014. od 16 – 21 dođite u restoran Baltazar. Na ulazu će vas dočekati simpatične curke kojima ćete platiti upad 75 kn, te rentati čašu za koju ćete platiti povratnu kauciju 25 kn.

 

Od tog trena na dalje sve je podređeno vašem užitku!

 

Obilazite vinare, pričajte s njima, isprobavajte nova vina ili već postojeće favorite, minglajte sa svojom ekipom ili upoznajte nove ljude, mezite Baltazarove delicije, đuskajte na live jazz, uživajte!

 

Da, dobro ste pročitali – dečki iz jazz kvarteta BOP SYNDICATE će jammati uživo s nama!

 

Nije loše, ha?!

 

Što se tiče vina, kod nas ste uvijek u sigurnim rukama.

Već dobro poznatim vinskim kućama koje su postale prijatelji Wine Jama – GALIĆ, ROXANICH, ZDJELAREVIĆ 
pridružili smo još neke jake snage tako da nam zbog vas dolaze podrumi BOŠKINAC i ŠEMBER.

 Njima uz bok ponosno stoje nove generacije – VK i VOLAREVIĆ, a da stvar bude još zanimljivija imamo i pravo garage wine MARKUS – jedan od impresivnijih plavaca – točnije, dingač koji se radi u Zagrebu na Markuševcu. 

Bonus za istinske ljubitelje vina je podrum JOANNES PROTNER sa svojim rizlinzima.

 

Nakon službenog kraja pozvani ste da nam se pridružite na neslužbenom after partyu u wine baru Melkior (u sklopu restorana Baltazar) gdje ćete i dalje moći nastaviti uživati u vinima po prigodnim cijenama!

 

Toliko od nas!
Imate dovoljno vremena da organizirate sebe i svoje ekipe i vidimo se na

 

SPRING JAZZ WINE JAM!

 

Da biste bili totalno up-to-date s info, pridružite se na naš event na fejsu i pozovite svoje frendove jer imate priliku osvojiti 3 FREE UPADA!

 

https://www.facebook.com/events/1449764018592466/

 


Kako je naša poanta spajati urbanu s vinskom kulturom, vaš zadatak je napraviti #wineselfie - dakle, sami se fotkati s čašom vina i podijeliti je naš wall od eventa s ova 3 hashtaga

 

#wineselfie #pscroatia #winejam 

 


3 FOTKE S NAJVIŠE LAJKOVA DOBIVAJU FREE UPAD NA SPRING JAZZ WINE JAM!

 

 


Vole vas vaše PS & Wine Jam Crew!